Tuesday

LEVE DET NEMME LIV

Prøv at tænk på bare at hænge oppe i et træ og chille og grine og kaste håndtegn, og kun komme ned når du skulle lave lort.

5 comments:

Julieîs said...

Den der, den lever et rigtig sjollertliv! Jeg kan se det i dens øjne. Den prøver at få det til at se ud som om, den lever det nemme liv med letpåklædte damer og parallelimporteret sprut fra Tyskland, men i virkeligheden er den i PETs søgelys, fordi den vil afsætte regeringen til fordel for et militærdiktatur. Selv vil den sidde øverst i Juntaen og trække i alle trådene. Den mener, at frihed er fint, men kontrol er bedre. Pinochet er dens store forbillede. Og den elsker cigarer.

Unknown said...

Hvorfor skal den ned når den skal lave lort?

Jeg er sikker på at Pinochet havde et bækken med tilhørende bækkenbærer.

ANNA GAMMELGAARD said...

Julieis, jeg læste den gribende beretning på din blog, og på en måde skal du hellere koncentrere dig om krimier end om digte.

Steph, ligesom mennesket tror jeg også at dovendyret har det instinkt der siger at man laver lort NED i noget, og ikke fx bare lader en pølle falde oppe fra et træ. Så en gang om ugen, kravler den ned, og graver et hul og laver lort i det. Den dækker det pænt til igen, så der ikke er nogen der ved den sidder oppe i netop det træ, og samtidig fungerer det som gødning til der hvor den bor.

Julieîs said...

Ja, det tror jeg, du kan have ret i! Der er også flere penge i krimier, og jeg går meget op i penge. Jeg forestiller mig faktisk, at det er kan blive startskuddet til vores politiske og propagandistiske børnebog. Dovendyret er hovedrollen. Så af den grund, jeg håber, du er god til at tegne dovendyr?

Julieîs said...

Og en ting mere: Kunne I to ikke gå et andet sted hen og dyrke jeres passion for lort. Vi er nogle, der prøver at læse den her meget seriøse blog, og vi vil helst ikke forstyrres af jeres spam! Lige nu sidder jeg f.x. og læser ANNA EGs analyse af EU-landenes regler om landbrugsstøtte, og det forstyrrer ærlig talt, at jeg skal belemres med den slags. Bagefter vil jeg kaste mig over indlægget, der analyserer og diskuterer U-landenes økonomiske vækst de sidste 5 1/2 år, og det indlæg vil jeg gerne have for mig selv, bare så vi har en aftale. tak