Monday

SNEGLE I TRÆER

Jeg er kommet til at klippe en hel masse snegle over med en havesaks idag, det er rigtig skod. Jeg har det lidt blandet med det, for på den ene side synes jeg det er lidt mærkeligt hvorfor de skal sidde lige dér oppe og fede den!? Altså langt oppe i et træ...? Men på den anden side er jeg også rigtig ærgelig over at have klippet dem over.

Tuesday

MÅNE SADDEL!

Jeg ønsker mig en moonsaddle til min nye mini bike. Tjek den mand! Ens numse ville blive så glad og stolt.
PS: Min veninde synes det er feminint at bløde igennem på sin cykelsaddel, hvad synes I?

Saturday

AD

Det her er grotesk ulækkert. På Tobago spiser man syltede hønsefødder, eller det vil sige man sutter på dem. Som slikkepinde. Jeg synes det er så klamt at jeg næsten ikke gider skrive mere om det.

PIGER DER ARBEJDER I THE BUTIKKER

Det er nogle helt bestemte typer piger, der arbejder i en the butik. De er blege som kalk, og de har tynde tynde blege fingre, deres bevægelser er purøse og deres stemmer lyse. Deres hår er gennemredt, og alle deres knapper i cardiganen er knappet. Man kan ikke høre deres sko, når de går rundt, og de har aldrig gammel opvask stående i køkkenet.
Jeg ville ønske jeg havde noget billedmateriale til at understøtte min observation.

Sunday

FLADE BRYSTER

Jeg har været til konfirmation idag, og en hel bestemt sang gjorde stort indtryk på mig. Måske er det én alle går og kender; 'ah, den med flade Jensen'. Men for mig var den ny.
Særligt dette rim, var jeg helt vild med:
Hun en broche bar hver dag,
for at skelne for fra bag.
(Rimet er om flade Jensens kone).

Saturday

JEG ELSKER TEENAGE HUMOR












STOK

Jeg tænkte at begynde at gå med stok. Det kræver selvfølgelig at jeg også begynder at gå ture, så jeg ved det ikke helt. Jeg tænker lige lidt videre over det.


Wednesday

FHB

Jeg er fan af navermærket FHB. Fuck alt sådan noget dalret tyndt slasketøj i silke og tyl og viscose. Bomuld er for svedigt. Der er noget charmerende ved slidstærke bukser, big ups til Kansas, Dickies, Dunderdon, FHB og alle de andre stærke drenge derude.

Sunday

COMMON SENSE!

Jeg hører ikke rigtig hip hop længere aktivt, men der er nogle kunstnere der stadig har en meget speciel plads hos mig, også selvom indie guitarerne fyrer ud af højtalerne.
FX Common!
Hvilket vokabularium.

LAPPER ER VIRKELIG SMARTE

Man kan lappe sig ud af næsten hvilket som helst slags hul. Jeg går ind for at man gemmer og lapper til tøjet går i opløsning.
Her er et pragteksemplar af heltegerninger.